Mogen we een beetje chauvinistisch zijn ? Ja natuurlijk !

Onze Atletica-atleten hebben zich laten opmerken op het wereldkampioenschap 2011 in Australië. Ondanks de verre verplaatsing en de temperatuurshock hebben Aaike Foubert, Daphne Hulstaert, Elien Hulstaert, Jente Bonnarens, Karlien Hoskens en Melvin Jonckers knalprestaties neergezet op het parket van het Gold Coast Convention & Exhibition Centre.

Melvin Jonckers had zijn zinnen gezet op een medaille in de categorie Sports Aerobics Junioren – Mannen. Als laatstejaars junior heeft Melvin er vanaf de start van de competitie tot de finale amper twijfel over laten bestaan dat de titel van vice-wereldkampioen hem niet zou ontsnappen. We mogen als club terecht fier zijn op onze vice-wereldkampioen !

Aaike Foubert was de Belgische deelnemer in de categorie Sports Aerobics Senioren – Dames. Zij slaagde er net niet in om de halve finale van het wereldkampioenschap te bereiken. Ontgoocheld zeker maar een sportvrouw als Aaike geeft niet op !

In de categorie Sports Aerobics Senioren – Teams hadden we twee trio’s in de finale. De start in de voorronde was, met een vierde en zesde plaats, wat aarzelend maar beide teams hadden er vertrouwen in. En inderdaad ze konden allebei nog beter. In de finale legden het trio Aaike, Jente en Karlien beslag op de vijfde plaats en verzekerden Daphne, Elien en Melvin België van een tweede medaille. Brons was hun deel.

We mogen terecht fier zijn op onze delegatie in down under. Uitdrukkelijk woord van dank ook voor onze ondervoorzitter Martine Bruggeman die samen met Sabrina Thys zorg heeft gedragen voor onze atleten.

Foto’s volgen.

Zilveren en bronzen medaille op het FISAF World Sports Aerobics & Fitness Championship 2011
Getagd op:                            

4 gedachten over “Zilveren en bronzen medaille op het FISAF World Sports Aerobics & Fitness Championship 2011

Reacties zijn gesloten.