Valerie TeugelsStatuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats:
Geboortedatum: 9 september 1997
Woonplaats: Temse

Palmares:
Nationaal:
2017 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2016 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2013 Belgisch kampioen (2°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2013 Zilver Open BK Gent FISAF Fitness Teams – senioren
2012 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2011 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – teams
2011 Finale (6°) Open BK Gent Recreanten competitie junioren – solo dames
2010 Finale (7°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2009 Brons Open BK Gent Recreanten competitie cadetten – solo dames

Internationaal:
2017 Finale (7°) WK Leiden/Nederlands FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2016 10° WK Wenen/Oostenrijk FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2012 8° WK Dordrecht/Nederland FISAF International Sports Aerobics junioren – teams
2011 Brons FISAF Dutch Open Sports Aerobics junioren – teams
2010 Zilver FISAF Dutch Open Sports Aerobics cadetten – teams