Steffi UrlusStatuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Sint-Niklaas
Geboortedatum: 13 september 2002
Woonplaats: Temse

Palmares:
Nationaal:
2016 6° BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2015 Brons BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2015 5° BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2014 Zilver Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – teams
2014 7° Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2013 Goud Open BK Gent FISAF Recreanten competitie cadetten – duo
2013 9° Open BK Gent FISAF Recreanten competitie cadetten – solo dames
2012 4° Open BK Gent FISAF Recreanten competitie miniemen – solo dames

Internationaal:
2015 7° EK Dordrecht/Nederland FISAF International junioren – teams