Jolien BorstenStatuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Sint-Niklaas
Geboortedatum: 2 februari 1996
Woonplaats: Stekene

Palmares:
Nationaal:
2018 BK Sint-Niklaas FISAF Sports Aerobics senioren – solo dames
2018 Brons BK Sint-Niklaas FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2017 Goud BK Gent FISAF Sports Aerobics Recreanten competitie – duo
2016 Belgisch Kampioen BK Gent FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2016 Goud BK Gent FISAF Sports Aerobics Recreanten competitie senioren – duo
2015 Goud BK Gent FISAF Sports Aerobics Recreanten competitie senioren – solo dames

Internationaal:
2016 10° WK Wenen/Oostenrijk FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2015 Finale (6°) EK Dordrecht/Nederland FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren