Femke De MeirleirStatuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Sint-Niklaas
Geboortedatum: 24 mei 2002
Woonplaats: Sint-Niklaas

Palmares:
Nationaal:
2018 Zilver BK Sint-Niklaas FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2016 Zilver BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2015 Goud BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2015 Brons BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2013 Brons (4°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2012 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics miniemen – solo dames

Internationaal:
2018 6° EK Karlovy Vary/Tsjechië FISAF International Sports Aerobics junioren – solo dames
2016 11° EK Karlovy Vary/Tsjechië FISAF International Sports Aerobics junioren – solo dames
2015 5° EK Dordrect/Nederland FISAF International Sports Aerobics junioren – Teams
2012 Goud FISAF Dutch Open Sports Aerobics miniemen – solo dames
2011 Goud FISAF Dutch Open Sports Aerobics miniemen – solo dames