Statuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Bornem
Geboortedatum: 12 mei 1998
Woonplaats: Elversele (Temse)

Palmares:
Nationaal:
2018 Brons BK Sint-Niklaas FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2017 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2016 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2016 7° BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – solo dames
2015 Zilver BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2014 Finale (4°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2013 Brons (5°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2013 Belgisch kampioen (2°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2012 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo dames
2012 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2011 Zilver Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2011 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – teams
2010 Zilver (3°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo dames
2009 Goud Open BK Gent Recreanten competitie cadetten – solo dames
2009 Goud Open BK Gent Recreanten competitie cadetten – teams
2008 Goud Open BK Gent Recreanten competitie miniemen – solo dames
2008 Goud Open BK Gent Recreanten competitie miniemen – teams
2007 Brons Open BK Gent Recreanten competitie miniemen – solo dames

Internationaal:
2018 9° Leiden/Nederland FISAF International Teams – senioren
2017 Finale (7°) Leiden/Nederland FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2016 10° WK Wenen/Oostenrijk FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2015 Finale (5°) EK Dordrecht/Nederland FISAF International Sports Aerobics senioren – teams
2015 Finale (6°) EK Dordrecht/Nederland FISAF International Fitness Teams (petite) – senioren
2013 Goud Swiss Open Sports Aerobics Pfäffikon/Zwitserland junioren – solo dames
2012 10° WK Dordrecht/Nederland FISAF International Sports Aerobics junioren – solo dames
2012 8° WK Dordrecht/Nederland FISAF International Sports Aerobics junioren – teams
2011 Brons FISAF Dutch Open Sports Aerobics cadetten – solo dames
2011 Brons FISAF Dutch Open Sports Aerobics junioren – teams
2011 4° International Dance Aerobic Challenge Germany/Ingelheim Sports Aerobics cadetten – solo dames
2010 Zilver FISAF Dutch Open Sports Aerobics cadetten – teams
2010 18° WK Eindhoven/Nederland FISAF International Sports Aerobics cadetten – solo dames
2010 25° EK Kladno/Tsjechië FISAF International Sports Aerobics cadetten – solo dames