Statuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats:
Geboortedatum:

Palmares:
Nationaal:
2011 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2011 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2010 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2009 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2009 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2008 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo mannen
2008 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitnessteams cadetten
2007 Zilver BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo mannen
2007 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Fitnessteams cadetten
2005 Belgisch kampioen BK Gent FISAF Sports Aerobics miniemen – solo mannen

Internationaal:
2011 Zilver WK Gold Coast/Australië FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2011 Brons WK Gold Coast/Australië FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2010 Zilver FISAF Dutch Open Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2010 Zilver WK Eindhoven/Nederland FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2010 Brons WK Eindhoven/Nederland FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2010 Zilver EK Kladno/Tsjechië FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2010 Zilver EK Kladno/Tsjechië FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2009 Brons EK Blanes/Spanje FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2009 Brons EK Blanes/Spanje FISAF Sports Aerobics junioren -mixed pairs
2009 Brons WK Martinique/Frankrijk FISAF Sports Aerobics junioren – solo mannen
2009 Finale (4°) WK Martinique/Frankrijk FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2008 Zilver WK Moskou/Rusland FISAF Sports Aerobics cadetten – solo mannen