Jente BonnarensStatuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Gent
Geboortedatum: 5 juli 1993
Woonplaats: Gent

Palmares:
Nationaal:
2013 Brons Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2013 Zilver Open BK Gent FISAF Fitness Teams – senioren
2012 Brons Open BK Gent FISAF Fitness Teams – senioren
2011 Zilver Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2010 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2009 Goud Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2009 Goud Open BK Gent FISAF Fitness Teams – junioren
2008 Zilver Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2008 Finale (4°) Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo
2007 Goud Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2007 Zilver Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – solo
2006 Brons Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo
2005 Brons Open BK Gent FISAF Sports Aerobics cadetten – solo

Internationaal:
2015 Finale (6°) EK Dordrecht/Nederland FISAF Fitness Teams (petite) – senioren
2012 Goud FISAF Dutch Open Sports Aerobics senioren – teams
2012 Finale (5°) WK Dordrecht/Nederland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2011 Finale (5°) WK Gold Coast/Australië FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2010 Finale (4°) WK Eindhoven/Nederland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2009 Brons EK Blanes/Spanje FISAF Sports Aerobics junioren – mixed pairs
2009 Brons EK Blanes/Spanje FISAF Fitness Teams – junioren
2008 – WK Dubna/Rusland FISAF Sports Aerobics junioren – solo
2008 – WK Dubna/Rusland FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2007 Brons WK Belgrado/Servië FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2007 Semi-finale (10°) WK Belgrado/Servië FISAF Sports Aerobics junioren – solo
2006 Semi-finale (10°) WK Kiev/Rusland FISAF Sports Aerobics cadetten – solo
2005 Semi-finale (11°) WK Moskou/Rusland FISAF Sports Aerobics cadetten – solo

Eén gedachte over “Jente Bonnarens

Reacties zijn gesloten.