Statuut: FISAF Competitie
Geboorteplaats: Sint-Niklaas
Geboortedatum: 16 juli 1989

Palmares:
Nationaal:
2012 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2012 Brons Open BK Gent FISAF Fitness Teams senioren
2011 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2009 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2009 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Fitness Teams senioren
2008 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2007 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2006 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2005 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2004 Belgisch kampioen Open BK Gent FISAF Sports Aerobics junioren – teams

Internationaal:
2012 Goud FISAF Dutch Open Sports Aerobics senioren – teams
2012 Finale (5°) WK Dordrecht/Nederland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2011 Brons WK Gold Coast/Australië FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2009 Zilver EK Blanes/Spanje FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2008 Finale (5°) EK Helsinki/Finland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2008 Finale (4°) WK Dubna/Rusland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2008 Zilver Open Nederlands Kampioenschap ’s Hertogenbosch FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2007 Brons EK Blanes/Spanje FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2006 Finale (4°) EK Kiev/Rusland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2006 Finale (4°) WK Rotterdam/Nederland FISAF Sports Aerobics senioren – teams
2005 Finale (5°) WK Moskou/Rusland FISAF Sports Aerobics junioren – teams
2004 Finale (5°) WK Rotterdam/Nederland FISAF Sports Aerobics junioren – teams

2 gedachten over “Elien Hulstaert

Reacties zijn gesloten.