Zoals reeds bekend gemaakt, zullen wij de komende maand kennis maken met vier fijne mensen. Met al enkele dagen van deze eerste zomermaand gepasseerd, is het nu tijd voor een kick off van onze ‘meet and greet’! 

Deze week maken wij kennis met Martine Bruggeman, ondervoorzitter van Atletica. Wij stelden haar vijf korte vragen.

Martine Bruggeman

Wie ben jij?

Ik ben Martine, getrouwd met Dirk, en trotse mama van Melvin en Kelly. Beiden hebben zij de afgelopen jaren prachtige resultaten behaald in de sports aerobics wereld. Dit zowel in binnen- als buitenland.

Wat is jouw link met Atletica?

Ik ben ondervoorzitter van Atletica. Ik heb samen met Johan en Karinne (ouders van Fiona en Evelien en voorzitter en bestuurslid bij Atletica), Daphne en haar zus Elien en een aantal andere ouders van atleten, 7 jaar geleden de club Atletica opgericht. Om de belangen van onze kinderen/atleten op de best mogelijke manier te kunnen behartigen,  kozen wij ervoor om voor hen een eigen club op te richten.

Waarom is sports aerobics voor jou een unieke sport?

Sports aerobics is voor mij uniek omdat het een sport is waar heel veel bij komt kijken. Kracht, lenigheid, expressie en dans worden op muziek gecombineerd. Het is een ware passie, die me eens ik ervan proefde meer dan 15 jaar geleden, niet gemakkelijk meer loslaat.

Wie is jouw sportvoorbeeld en waarom?

Ik heb niet echt één voorbeeld. Ik heb bewondering voor al onze atleten van Atletica waarmee we gestart zijn. Zij hebben heel hard gewerkt om prachtige resultaten te behalen. Ook bewonder ik de nieuwe leden die er later zijn bijgekomen. Zij doen allemaal hun best om die traditie verder te zetten.

Wat is jouw levensmotto?

“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning to dance in the rain.”

Let’s start to meet!